CELLEKOMMUNIKASJON

FÅ ALT I KROPPEN TIL Å BEGYNNE Å FUNGERE BEDRE....

 

FOREBYGGENDE / REPARERER / BESKYTTER / HELSE FREMMENDE / ANTIALDRENDE / STYRKER IMMUNFORSVARET / RASKERE RESTITUSJON / ØKER UTHOLDENHETEN OG PRESTASJONEN / 100% TRYGT OG NATURLIG / FOR ALLE I ALLE ALDRE.

HELSE FOR INNSIDEN - ASEA

 

Gi kroppen mer av det soom er innblandet i ALLE kroppens prosesser for helse!

Allerede 30 minutter etter 1 glass ASEA har over 40 prossesser i kroppen begynt å fungere bedre. Mange kjenner effekt allerede første uken og ca 50% kjenner endring allerede første måneden. Resten kjenner forskjell etter 3-6 måneder, avhengig av helsesituasjonen og andre forhold. Men ALLE får effekt allerede etter første glasset ASEA. Det ikke alltid vi kjenner og forstår hva som pågår inni oss - kroppen er fantastisk og i alle prossesser trenger kroppen og cellene redox signal molekyler.

 

Gi deg selv og din kropp 3-6 måneder for å begynne å se endringer, - kroppen har byttet ut nesten alle cellene i hele kroppen om ca 11-12 måneder og fortsetter og forbedres hver dag når den får tillgang til MER av sin EGEN MAGI. 

 

ASEA er ingen kur, så du kan fortsette å gi kroppen din disse livsgivende molekylene resten av livet for å fremme og forebygge din helse. 

HELSE FOR UTSIDEN - RENU 28

 

Den imponerende vitenskapen bak RENU 28  gir en naturlig tilnærming til en mild og effektiv behandling som reduserer aldring og oppfyller hudens behov.

Naturlig ansikts-, kropps- og skjønnhetspleie! i tillegg på hudproblemer, muskler og ledd.

RENU 28 fornyer og reparerer huden 16% raskere allerede første måneden og øker blodsirkulasjon med nærmere 50%. 

RENU 28 innholder kunn fire ingredienser og er ikke bare et kosmetisk produkt, men gir virkelige resultater takket være ASEA 's patentertre redoksignaliserende teknologi. RENU 28 er ikke -komedogenisk og er fri for konserveringsmidler og parabener

Jeg samarbeider med Guri Kjelle, som er microskopist, hun tar blodcelleanalyser og kan gi deg mange svar på din helse. Se hennes hjemmeside for mere informasjon, eller ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker en analyse

 

www.friskeceller.no