Åse Helene

godkjent og medlem av Det Norske Healerforbundet

 

Jeg er en intuitiv og Klarsynt healer som jobber med healing/veiledning på fulltid.   Selv kaller jeg meg en TRANSFORMATOR .

Jeg har  sterk intuisjon og kommunikasjon med høyere energier, og hjelper deg med å løse opp i fysiske og psykiske plager. Energiene jeg overfører og transformerer, hjelper deg til å komme nærmere Deg og Ditt Høyeste Selv. Jeg overbringer deg mere indre ro og evnen til lettere å flyte med i livsprossessen.

Jobber med både dyr, mennesker og steder.

At det er " mye mellom himmel og jord", har jeg aldri tvilt på.  Jeg har bestandig hatt sterk intuisjon, og vært sensitiv for stemninger og følelser. Og som barn kjente jeg ofte " nærvær" og energier, men livet dro på..og man flyter med...

Men godt passert 30, begynte ting å skje i raskt tempo, jeg kunne blant annet kjenne hvordan mennesker og dyr hadde det, på meg selv. Jeg oppdaget at jeg hadde sterke healende evner, var klarsynt, klarhørt, klarfølt og komuniserte med andre energier.

 

 

Av natur er jeg en skeptiker og en jordnær person, så det har vært en spennende og lærerik prosess, som mange ganger har utfordret mine "sannheter" - og "er det virkelig mulig" ?!

 For gjennom oppvekst, skolegang og livet, hadde jeg som de aller fleste, blitt kjent med den " svart/hvite" verden, der alt må ha sin forklaring...

I denne prosessen var særlig dyrene mine, de viktigste læremesterne. Nå måtte jeg lære å akseptere og ha tillit, og godta at alt kan ikke fattes i hodet. 

  

"Det er MER mellom himmel og jord - enn noe annet sted!"

 

Jeg bruker flere energiteknikker når jeg jobber, ut ifra energiene og intuisjonen, og det skjer det som skal skje - fysisk, psykisk og åndelig.  Mine evner er medfødt, jeg er en formidler og ett bindeledd for at healing skal kunne skje.

 

I dag har jeg erfart og opplevd for mye til å

tvile på om healing faktisk skjer

 

Jeg har lang og variert fartstid med å jobbe med mennesker. I flere år var jeg innen reiselivet, blandt annet ti år i luften hos Braathens og SAS som cabincrew. Før jeg skiftet helt beite og starter Inn på tunet her hjemme hos oss. Der brukte jeg hesten som terapaut for barn og ungdom, og jeg har flere kurs og utdannelse innen denne retningen. Jeg har selv tre barn, og vi har vært så heldige å fått vært fosterforeldre til to. 

Alt det man selv har erfart på sin reise er god balast og gir god forståelse for andre i sine livssituasjoner. 

Jeg er meget ydmyk og takknemlig for kraften og evnene jeg har til å kunne være til hjelp og støtte for andre.

 

 

Min visjon er å være en hjelper for at mennesker og dyr skal kunne få ett bedre liv.

målet er å bidra til blandt annet:

- bedre selvinnsikt

- mindre fysiske plager og smerter

- mer positive og konstruktive tanker

- indre ro 

- være i harmoni og balanse

- være en sjef i eget liv

-være lojal og sann mot den viktigste personen i Ditt Liv; DEG SELV

 

 

Når vi finner fred og harmoni i oss selv,

vil vi kunne få fred i verden også.

 

 

TAKK! Hjerteklem Åse Helene